News , Guide

Ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας, αναστηλώνεται και γίνεται πεντάστερο

Ένα έργο με αρκετές κτηριακές εγκαταστάσεις

Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2024

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του InBussinesNews ένα παλιό ξενοδοχείο, για πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένο ετοιμάζεται να αναβιώσει μέσα στα επόμενα χρόνια και να γίνει ένα πεντάστερο τουριστικό θέρετρο.

Ο λόγος για το Romulus Hotel όπου θα γίνουν αρκετές μετατροπές, προσθήκες αλλά και κατεδαφίσεις έπειτα από συγκεκριμένη άδεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προτείνονται τα ακόλουθα κτίρια:

  • Ένα μεγάλο κτίριο που ουσιαστικά θα λειτουργεί σαν αίθουσα δεξιώσεων και τοποθετείται στην νότια πλευρά της ανάπτυξης με θέα προς την θάλασσα και προς την κολυμβητική δεξαμενή. Το κτίριο προτείνεται ισόγειο για να επιτρέπει στα άλλα μπλοκ διαμερισμάτων να έχουν θέα και καλό αερισμό.
  • Ένα μικρό κτίριο που θα λειτουργεί σαν χώρος υποδοχής, και τοποθετείται μεταξύ δύο μπλοκ δωματίων, με πρόσβαση προς τον δυτικό δημόσιο δρόμο.
  • Προτείνεται επίσης μεγάλη κολυμβητική δεξαμενή στο κέντρο της ανάπτυξης για να δίνει άμεση πρόσβαση σε όλους τους ενοίκους.

Το νέο ξενοδοχείο θα έχει υπερπολυτελή δωμάτια και εντυπωσιακούς χώρους εσωτερικά και εξωτερικά ενώ οι κατασκευαστικές εργασίες θα αρχίσουν με την έκδοση όλων των απαραίτητων αδειών και θα διαρκέσουν περίπου 12 μήνες, ενώ το εκτιμώμενο κόστος αναμένεται να φθάσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

ΠΗΓΗ

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close